Update 22 augustus 2021

  1. Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie?
    Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/vaccinatiebewijs.
  2. Op de volgende site kunt u controleren of uw vaccinatie al wel geregistreerd staat: https://www.rivm.nl/mijnrivm-vaccinaties
  3. Het is weer de start van een nieuw schoolseizoen en straks de herfst. ‘Virus’-tijd. Of er een derde Covid-19 vaccinatie gaat komen dient nog besloten te worden.
  4. Onze griepvaccins en pneumococcenvaccins worden op zijn vroegst 28 oktober 2021 geleverd. Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen van de data van vaccineren hiermee.
  5. Binnenkort komt ons patiƫntenportaal online, Uw Zorg Online. Dit is een beveiligde patiƫntenomgeving via de website van de praktijk en/of een app en geeft u de mogelijkheid een deel van uw eigen dossier in te zien, vragen te stellen aan ons en nog meer mogelijkheden. Wordt vervolgd. We laten het u weten indien u ermee van start kunt.

Vriendelijke groet,
Thea van Tuijl, huisarts