Afspraken

Afspraken maken voor het spreekuur kan op verschillende manieren:

  1. Bellen: voor het maken van afspraken voor het spreekuur wordt u vriendelijk verzocht ’s ochtends vóór 10.30 uur te bellen. Mocht dat absoluut niet lukken dan kunt u tussen 11.00 en 12.30 bellen of ’s middags tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor het aanvragen van visites voor diezelfde dag wordt u vriendelijk verzocht ’s ochtends vóór 10.30 te bellen.
  2. Mailen: u kunt mailen naar assistentmail@ezorg.nlen aangeven bij wie u een afspraak zou willen maken en waarvoor. Graag aangeven of u een enkel consult of een dubbel consult nodig hebt qua tijd en u kunt een voorkeur aangeven voor een dag of bepaalde tijdstippen.
  3. Website: binnenkort kunt u zelf een afspraak inplannen via de website. Kies de juiste medewerker bij wie u een afspraak wilt maken, de juiste dag en de beschikbare tijd.

Wanneer u een afspraak heeft kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich niet te melden aan de balie. Behalve wanneer u voor het consult urine wilt laten testen.

Indien u een blaasontsteking vermoedt kunt u de ochtendurine inleveren tussen 08.00 en 10.00 uur en na 11.00 uur bellen voor de uitslag en het beleid.