Praktijkondersteuning

Saskia van der Woude

Als POH-S is Saskia van der Woude sinds begin 2017 werkzaam in de praktijk. Zij verzorgt de spreekuren voor DM; CVRM ; COPD/astma, Stoppen met roken en Atriumfibrilleren.
Saskia zit 40 jaar in het vak; haar roots liggen binnen het UMCG waar ze jaren op een operatiekamer voor Oogheelkunde werkte en op diverse poliklinieken.  Via het Diaconessenziekenhuis belandde ze in de huisartsenpraktijk en in 2011 studeerde ze Cum Laude af als Praktijkondersteuner Somatiek aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ze is een all round POH-er,  bij wie de behoefte van de individuele patient voorop staat. 
Ze woont in ons mooie Eelde met haar twee honden en heeft 3 volwassen kinderen.
In haar vrije tijd zingt ze klassiek en maakt Quilts en wandelt graag met haar honden in de natuur.

Jeannette van Oosten

Jeannette van Oosten is psycholoog en heeft ruime ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg en arbeidsgerelateerde hulpverlening. Zij werkt als POH-GGZ in deze praktijk. U kunt bij haar terecht voor begeleiding bij psychosociale, psychische en emotionele problematiek. Zij verkent samen met u mogelijkheden en oplossingen om weer verder te kunnen en geeft handvatten om weer op de goede weg te komen. Zij werkt vanuit verschillende benaderingen, waaronder Positieve Psychologie, Oplossingsgericht werken, EMDR en cognitieve gedragstherapie. Aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en werkt naast POH-GGZ als psycholoog bij een landelijke GGZ instelling. Zij woont in Groningen en heeft een zoon en een dochter, zingt daarnaast nog in en koor, houdt van wandelen en leest graag.

Henk-Jan Pot

Henk-Jan Pot is vanaf maart 2019 2 dagen werkzaam in de praktijk als Verpleegkundig Specialist. Hij zit al 35 jaar in het vak. Via de A-opleiding verpleegkunde is Henk-Jan via meerdere ziekenhuizen en opleidingen op de DDG Groningen terecht gekomen. Als Verpleegkundig Specialist raakte hij in contact met het huisartsenvak. Het contact en de relatie met de patiënt vind hij erg belangrijk. Samen naar een oplossing zoeken voor het probleem van de patiënt blijft een enorme uitdaging. Henk-Jan woont in St. Jansklooster en is vader van zes kinderen en een kleinkind, met twee op komst. In zijn vrije tijd mag hij graag fietsen, klussen bij de kinderen en genieten van kleinkinderen.

Willemijn Aalberts

Mijn naam is Willemijn Aalberts en ik ben gestart als POH-Jeugd bij deze praktijk. U kunt bij mij terecht met allerlei psychosociale vragen rondom opvoeden en opgroeien van jeugdigen (0-18 jaar). Ik heb gesprekken met ouders, kinderen en jeugdigen. Elke dinsdagmiddag ben ik aanwezig in de praktijk.