Assistentes

Inge Pettinga

Inge Pettinga is sinds 2008 gediplomeerd doktersassistente en sinds 2013 gediplomeerd triagiste bij de doktersdienst Groningen. Tevens heeft zij een aantal jaren de HBO-verpleegkunde opleiding gevolgd. Inge is inmiddels alweer enkele jaren werkzaam in deze praktijk en een bekend gezicht geworden. Inge doet haar eigen spreekuren. Daarnaast is Inge verantwoordelijk voor een deel van de administratieve zaken en management taken binnen de praktijk.
Inge is woonachtig te Winsum met haar 2 dochters. 

Minke van Til

Minke is sinds eind 2018 gediplomeerd doktersassistente, erg gemotiveerd voor dit vak en leergierig. Evenals Inge opgeleid om eigen spreekuren te doen, bloed af te nemen voor onderzoek bij Certe, ECG’s te maken, huisbezoeken te doen, etc. Minke is woonachtig te Midwolde met haar man en zoontje. 

Op dit moment is er geen vaste 3e doktersassistente echter we hebben geweldige hulp aan de volgende drie dames. Anna Weerstand die haar eerste stage in de opleiding tot doktersassistente bij ons volgt tot begin juli. Anna is een vriendelijke en gemotiveerde student.
Dan Seda Sonmez die in 2019 al begonnen is met de opleiding tot doktersassistent en haar laatste stage van 15 maanden bij ons in de praktijk zal doen, startende begin april, tot haar en onzer vreugde. Hiervoor heeft zij al een opleiding tot laborant gedaan.
En last but not least, de all-round praktijkverpleegkundige en praktijkondersteuner Wilma Dijk, die geïnspireerd is door ‘positieve gezondheid’ en die ons zeer breed en buitengewoon ervaren op velerlei vlak zal bijstaan.