Assistentes

Inge Pettinga

Inge Pettinga is sinds 2008 gediplomeerd doktersassistente en sinds 2013 gediplomeerd triagiste bij de doktersdienst Groningen. Tevens heeft zij een aantal jaren de HBO-verpleegkunde opleiding gevolgd. Inge is inmiddels alweer enkele jaren werkzaam in deze praktijk en een bekend gezicht geworden. Inge doet haar eigen spreekuren. Daarnaast is Inge verantwoordelijk voor een deel van de administratieve zaken en management taken binnen de praktijk.
Inge is woonachtig te Winsum met haar 2 dochters. 

Minke van Til

Minke is sinds eind 2018 gediplomeerd doktersassistente, erg gemotiveerd voor dit vak en leergierig. Evenals Inge opgeleid om eigen spreekuren te doen, bloed af te nemen voor onderzoek bij Certe, ECG’s te maken, huisbezoeken te doen, etc. Tevens neemt Minke een deel van de ketenzorg CVRM (Cardiovasculair Risico Management) over van de praktijkondersteuner en huisartsen. De spreekuren en huisbezoeken daarvoor doet zij elke woensdag.

Minke is woonachtig te Midwolde met haar man en zoontje.

Minke zal in verband met zwangerschapsverlof afwezig zijn van half juni tot half oktober 2021.

Karianne Kamstra

Karianne Kamstra heeft, na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in een team van Buurtzorg (thuiszorg), de overstap gemaakt naar het vak van doktersassistente, en zal daartoe haar opleiding in onze praktijk doen. Het is absoluut een pluspunt dat Karianne al veel ervaring in de eerstelijns zorg heeft. Zij woont op een tulpenbollen bedrijf in Kloosterburen met haar man, zoon en twee dochters.

Op dit moment is er geen vaste 3e doktersassistente echter we hebben geweldige hulp aan een aantal dames:
Anna Weerstand die haar laatste stage in de opleiding tot doktersassistente bij ons volgt, tot in het voorjaar 2022. Anna is een vriendelijke en gemotiveerde student en heeft in haar eerste stage al veel vaardigheden en kennis opgedaan.
En Liesbeth Valkema, een zeer ervaren doktersassistente die velen al bekend is van de telefoon, aangezien zij als invalkracht ons al maanden bijstaat in de drukte en organisatie van alledag.
Liesbeth blijft zeker tot en met het voorjaar werkzaam in de praktijk op de maandagochtenden en dinsdagen.