Assistentes

Inge Pettinga

Inge Pettinga is sinds 2008 gediplomeerd doktersassistente en sinds 2013 gediplomeerd triagiste bij de doktersdienst Groningen. Tevens heeft zij een aantal jaren de HBO-verpleegkunde opleiding gevolgd. Inge is inmiddels alweer enkele jaren werkzaam in deze praktijk en een bekend gezicht geworden. Inge doet haar eigen spreekuren. Daarnaast is Inge verantwoordelijk voor een deel van de administratieve zaken en management taken binnen de praktijk.
Inge is woonachtig te Winsum met haar 2 dochters. 

Minke van Til

Minke is sinds eind 2018 gediplomeerd doktersassistente, erg gemotiveerd voor dit vak en leergierig. Evenals Inge opgeleid om eigen spreekuren te doen, bloed af te nemen voor onderzoek bij Certe, ECG’s te maken, huisbezoeken te doen, etc. Minke is woonachtig te Midwolde met haar man en zoontje. 

Elise Mellema

Mijn naam is Elise Mellema. Ik heb het tweede jaar van mijn opleiding tot doktersassistente in deze praktijk doorlopen en blijf na het behalen van mijn diploma hier direct aansluitend werken voor 3 dagen per week. In deze praktijk heb ik me meer en meer kunnen ontwikkelen tot een allround-doktersassistente en me kunnen bekwamen in telefonische triage, het goed afhandelen van administratie en de email consulten, bloed prikken, ECG’s maken, huisbezoeken afleggen, etc. Ik ben erg leergierig om (nog meer) nieuwe dingen te leren. Ik heb het erg naar m’n zin in deze praktijk. In het dagelijks leven speel ik korfbal en rijd ik paard. Ik maak graag tijd vrij voor vriendinnen.