Huisarts

Thea van Tuijl

Dr Thea van Tuijl is sinds 1 januari 2015 eigenaar van deze huisartspraktijk. Reeds 20 jaar is Thea van Tuijl werkzaam als regulier huisarts. In het huisartsen vak heeft zij de door haar opgedane werkervaring in ziekenhuizen, de opleiding tot tropenarts en de praktische werkervaring in diverse noodhulpprojecten te Afrika, prima kunnen gebruiken.
Behalve de spreekuren, de visites, het aansturen en superviseren van de rest van het team én (het verbeteren van) de zorg voor haar patiënten is Thea ook graag praktisch bezig. Dit uit zich in kleine chirurgie en gynaecologische ingrepen als het inbrengen van spiraaltjes (IUD / Mirena).
Naast huisarts in dit gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde is Thea ook oprichter en eigenaar van HETcentrum Confiance waarbinnen zij haar eigen praktijk als NLP Health Coach en traumatherapeut heeft. Zij is lid van de KNMG en LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging) en tevens van het RBNG (Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg) en de NVNLP (Nederlandse Vereniging voor Neuro linguïstisch Programmeren). Dit vanuit haar professionele interesse en werkzaamheden binnen zowel de reguliere als de integratieve / complementaire geneeskunde. Zij is woonachtig te Groningen en naast dit alles de trotse moeder van een zoon en dochter.

Jan Hein van Embden

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Jan Hein van Embden.

Na 34 jaar huisarts te zijn geweest in de stad Groningen ben ik vorig jaar gestopt met mijn eigen huisartspraktijk. Mijn leeftijd is 67 jaar en ik voel mij aardig fit.
Met het overdragen van de eigen huisartspraktijk breekt voor mij een nieuwe fase aan: parttime werken als huisarts, minder diensten op de huisartsenpost, met meer vrije tijd en minder verplichtingen.
Door dit alles is er dan meer tijd voor mijn grote hobby’s: het fietsen en het klussen.
Mijn passie voor het huisartsen vak heb ik na al die jaren zeker niet verloren.

Ik probeer goed te luisteren naar wat mensen van mij verwachten en mijn ervaring te delen met hen. Dan beslissen we samen, hoe verder.

Tot spoedig ziens!