Huisarts

Thea van Tuijl

Dr Thea van Tuijl is sinds 1 januari 2015 eigenaar van deze huisartspraktijk. Reeds 20 jaar is Thea van Tuijl werkzaam als regulier huisarts. In het huisartsen vak heeft zij de door haar opgedane werkervaring in ziekenhuizen, de opleiding tot tropenarts en de praktische werkervaring in diverse noodhulpprojecten te Afrika, prima kunnen gebruiken.
Behalve de spreekuren, de visites, het aansturen en superviseren van de rest van het team én (het verbeteren van) de zorg voor haar patiënten is Thea ook graag praktisch bezig. Dit uit zich in kleine chirurgie en gynaecologische ingrepen als het inbrengen van spiraaltjes (IUD / Mirena).
Naast huisarts in dit gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde is Thea ook oprichter en eigenaar van HETcentrum Confiance waarbinnen zij haar eigen praktijk als NLP Health Coach en traumatherapeut heeft. Zij is lid van de KNMG en LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging) en tevens van het RBNG (Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg) en de NVNLP (Nederlandse Vereniging voor Neuro linguïstisch Programmeren). Dit vanuit haar professionele interesse en werkzaamheden binnen zowel de reguliere als de integratieve / complementaire geneeskunde. Zij is woonachtig te Groningen en naast dit alles de trotse moeder van een zoon en dochter.

Maartje Nagengast

Maartje Nagengast is per medio augustus 2020 werkzaam in onze praktijk. Ze verricht het huisartsen vak met veel plezier en probeert persoonlijke en kwalitatief goede zorg te leveren (inclusief kleine chirurgie, uitstrijkjes en spiraaltjes).

Voorafgaand aan de huisartsopleiding heeft Maartje promotieonderzoek verricht (nierziekten UMCG). Daarnaast heeft ze gedurende 5 jaar klinische ervaring opgedaan binnen verschillende ziekenhuis specialismen (o.a. interne geneeskunde, reumatologie, longziekten, cardiologie en intensive care).

Maartje woont sinds 20 jaar met veel genoegen in Noord-Nederland. In haar vrije tijd sport ze graag en trekt ze er veel eropuit met haar man en 2 kinderen. Daarnaast houdt ze van koken, kunst en muziek.